Ontbijt

Op zondag 13 mei zetten we opnieuw heel wat mensen in de bloemetjes met onze ontbijtpakkettenactie met Moederdag. De pakketten zijn niet enkel voor mama’s, maar ook voor iedereen die zichzelf of iemand anders eens wil verwennen.

Er zijn drie soorten pakketten:
–  6,00 p.p. – KINDERPAKKET (op kindermaat met gadget)
–  9,00 p.p. – STANDAARDPAKKET
–  16,00 p.p. – LUXE-PAKKET (+ flesje cava van 20 cl, roos en pralines)

In een standaardpakket vind je broodjes, yoghurt, thee, koffie, fruitsap, chocomelk, charcuterie, choco, smeerkaas, speculoospasta, boter, suiker, ei, cornflakes, fruit, chocolade, honingkoek … terug.

We leveren in een straal van 10 km rond onze thuisbasis. Dat wil zeggen dat we leveren in: Roeselare, Rumbeke, Izegem, Kachtem, Sint-Eloois-Winkel, Moorslede, Passendale, Oostnieuwkerke, Westrozebeke, Staden, Hooglede, Gits, Beveren en Ardooie. Het is niet mogelijk om een richtuur door te geven. We leveren tussen 7.00 en 9.00 uur.

In andere gemeentes leveren we vanaf 10 pakketten. U kunt uw pakketten ook zelf ophalen in zaal Don Bosco (’s Gravenstraat 14, Roeselare)

Hieronder kunt u uw bestelling plaatsen. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw bestelling . Kunt u de bevestigingse-mail niet meteen terugvinden? Neem dan eens een kijkje bij ‘ongewenste e-mails’ of ‘reclame’.

Uw bestelling is pas definitief na betaling van de totale som op het rekeningnummer BE96 0013 7048 4405 van Vox Musica met de mededeling ‘Ontbijtpakketten Moederdag + naam van de besteller’.

– Bestellen voor dinsdag 8 mei: levering aan huis of zelf afhalen.

– Bestellen na dinsdag 8 mei: enkel zelf afhalen.

Bij vragen kunt u contact opnemen via ontbijtpakketten@gmail.com of via 0475 77 84 75 (na 19.00 uur).

Alvast bedankt!

Thema door Anders Norén