Zomerkampen

In de zomer van 2020 trekken we naar De Hoge Rielen in Kasterlee voor ons zomerkamp, van dinsdag 21 t.e.m. vrijdag 29 juli 2020.  Ook familie, vriendjes en vriendinnetjes of deelnemers die nog géén link hebben met het koor, zijn welkom. En voor de duidelijkheid: dit is geen ‘koor-kamp’, er wordt niet de hele tijd gerepeteerd en gezongen 🙂 Het is een kamp met een spannend verhaal, toneeltjes, veel spelletjes en andere plezante activiteiten. Een keukenploeg zorgt voor gezonde en lekkere maaltijden, de leiders zorgen dat alles vlot en veilig verloopt. Voor de jongste kampdeelnemers wordt het programma aangepast.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 180 euro. Als er ook een broer/zus meegaat dan betalen de ouders nog 170 euro inschrijvingsgeld voor die broer of zus. Als er nog een broer of zus meegaat dan betaal je 160 euro voor het derde gezinslid, enz…

 Inschrijven is mogelijk via onderstaande knop. Met vragen kunt u terecht bij ons via info@voxmusica.be.

img-20160804-wa0050

De inschrijving is pas definitief na betaling van de totale som op het rekeningnummer BE96 0013 7048 4405 met de mededeling: “Inschrijving Kamp Vox Musica naam deelnemer”.

Thema door Anders Norén