Wat is Vox Musica vzw?

Geen gemakkelijke vraag, want Vox Musica vzw valt nu eenmaal moeilijk in een vakje te stoppen. Maar we kunnen toch eens proberen.

Vox Musica bestaat uit drie verschillende koren:

jeugdkoor Vox Musica

kinderkoor Mini Musica

ensemble VOXplus

Een koor dus, maar er is nog meer! Vox Musica vzw is ook een jeugdbeweging. Elk jaar hebben we een overvolle activiteitenkalender. Er is de jaarlijkse gezinsactiviteit met daarbij aansluitend een barbecue, er zijn activiteiten per leeftijdscategorie, het jaarlijks bezoek van Sinterklaas, een kamp voor de oudere én een kamp voor de jongere leden in de zomervakantie en nog wel een paar dingen. Zo is er vier keer per werkjaar een tijdschrift dat VME heet, Vox Musica Express.

De structuur binnen Vox Musica vzw

Vox Musica vzw moet draaiende gehouden worden, hiervoor is binnen Vox Musica vzw een duidelijke structuur afgebakend. De hoofdman heeft de algemene leiding over de vereniging. Hij wordt ondersteund door het bestuur. De leidersploeg verzorgt de dagelijkse werking van Vox Musica vzw.

Thema door Anders Norén