20 jaar VOX

Onze 20ste verjaardag vierden we niet één dag, maar een heel jaar lang. We trapten ons feestjaar vorig jaar af in april 2017 met twee optredens van jeugdkoor Vox Musica in de Komedie van cc De Spil. In oktober 2017 gaf ons volwassenenkoor VOXplus een optreden met fuif in TRAX, een maand later palmde kinderkoor Mini Musica TRAX een hele namiddag in met een interactief optreden en speelnamiddag. We sluiten ons feestjaar nu af met een totaalspektakel in de Schouwburg van cc De Spil: STEM Vox Musica!

Wanneer?

Op zondag 22 april 2018 (16.00 uur) organiseert de vereniging Vox Musica vzw het concert ‘STEM Vox Musica’ met de drie koren van de vereniging in cc De Spil. 130 zangers en muzikanten staan die dag op de planken van de Schouwburg en bezorgen u een aangename namiddag. Dit is het slotconcert van ons feestjaar naar aanleiding van onze 20ste verjaardag.

Wat mag je verwachten?

Kinderkoor Mini Musica, jeugdkoor Vox Musica en volwassenenkoor VOXplus zullen u twee uren lang onderdompelen in de recente muziekgeschiedenis. Tijdens de show passeert populaire muziek van o.a. U2, Loreen, Neil Diamond, Madonna, Michael Jackson, Eurythmics, Andre Hazes en nog veel meer. De focus bij dit concert ligt op het muzikale aspect, maar wie Vox Musica vzw kent, weet dat deze show weer vol verrassingen zal steken. Vanaf het moment dat het publiek de inkomhal van De Spil zal binnenstappen… zullen ze moeten kiezen. Het concert zal interactief zijn en… heel democratisch. Het publiek zal echt kunnen stemmen, meer dan eens. Benieuwd naar onze verkiezingsuitslag? Zorg dan dat je een zetel te pakken krijgt in het halfrond van de Schouwburg in cc De Spil. Het zal een stembusslag worden om niet snel te vergeten.

Vox Café

Voor het concert en tijdens de pauze kan ons publiek terecht in het Teaterkafee in De Spil. Na het concert nodigen we ons publiek uit in het Vox Café. We openen ons café in zaal Don Bosco, dé thuisbasis van Vox Musica vzw. Deze zaal is gelegen op wandelafstand van cc De Spil. De ideale plaats om na het optreden even bij te praten… en de eerste coalitiegesprekken te voeren.

Tickets

Kaarten kan je enkel kopen via cc De Spil (klik HIER om te bestellen).
€ 12,00                 standaardticket

€ 10,00                met studentenkaart

€ 6,00                   -12 jaar

€ 6,00                   vrijetijdspas

Omdat stemmen belangrijk zijn… STEM Vox Musica!

U weet wat u moet kiezen op zondag 22 april 2018!

 

 

Thema door Anders Norén